Automatisering

Qual-it BV is een klein automatiseringsbedrijf met een brede kennis. Begonnen als specialisten in een mainframe omgeving, maar inmiddels thuis op allerlei vlakken. Bijvoorbeeld kantoorautomatisering met behulp van microsoft Excel en Visual Basic, maar ook het ontwikkelen van Internetsites.

Lees meer

Aanvankelijk gewoon HTML en CSS, tegenwoordig ook met WordPress, PhP, MySQL. Wij doen niet aan grootschalige standaard automatisering, maar leveren op maat gemaakte produkten. Onze klantenkring is internationaal. Zo hebben we een website opgezet voor een Franse herberg. Tevens hebben we een opdracht voor een Franse makelaar voltooid. Dit ging om het overnemen, aanpassen en uitbreiden van een bestaande webpagina. Ook het verhuizen naar een goedkopere provider was onderdeel van de werkopdracht. Ons doel bij het ontwikkelen van websites is het bouwen van een ‘snelle’ oproepbare site, goede vindbaarheid bij de verschillende zoekmachines en een makkelijk te wijzigen site, eventueel door de klant zelf! Wordpress leent zich daar uitstekend voor.

lees minder

Qual-IT BV bestaat uit een klein team: Roelof Borst en Ireen Schmitz. Beiden zijn wij bij de KLM begonnen met automatiseren. Roelof is via TAS Detach en BSO bij Qual-IT gekomen en Ireen heeft als leerschool nog voor het CVI (dochter van de NS) en daarna EDS gewerkt.

Lees meer

Qual-IT is oorspronkelijk als eenmanszaak opgezet, maar al snel ‘doorgegroeid’ naar een BV. Grote opdrachtgevers zijn ING, KLM en IBM geweest. Na het zogenaamde jaar 2000 probleem, wilden we kleinschaliger te werk gaan om weer wat meer voldoening uit het werk te halen. O.a. hebben we een aantal jaar de kantoorautomatisering van een accountantsbureau onderhouden en een website van een buitensport bedrijf.

lees minder

Tegenwoordig zijn we actief met WordPress. We maken in overleg met de klant een ontwerp en implementeren dan een nieuwe WordPress site. Uiteraard ontbreekt een stukje SEO en begeleiding bij googleAddwords en Analytics niet. ook het omzetten van een oude niet responsive website naar een moderne responsive website behoort tot de mogelijkheden.

We hebben ook verschillende websites omgezet naar WordPress zodat ze in ieder geval responsive zijn.
Kijk maar eens bij wandelen in frankrijk of bij Bergtoppers en ook deze site.

Daarnaast voeren we ook het Beheer uit in een ziekenhuis met behulp van Ultimo en zijn we aktief geweest op een school in Utrecht. We hebben hier een leerlijn uitgeschreven

Lees meer

zodat de leerlingen met een 3D printer ontwerpen kunnen printen. Deze ontwerpen worden gemaakt in Tinkercad.

lees minder